Home

Cursus Lomi Lomi Massage

Cursus Lomi Lomi Massage


Hawaiianse Lomi Lomi massage is een spirituele ervaring die je meeneemt op een reis diep in jezelf om energie blokkades los te laten en te helpen bij het verhogen van je vibratie naar een hoger niveau van liefde, bewustzijn, waarheid en geestelijke gezondheid. Lomi Lomi is het Hawaiiaanse woord voor Massage. Deze massagevorm werd doorgegeven van generatie naar generatie. In de Hawaiiaanse filosofie Huna gaat het voornamelijk om de twee zaken Harmonie en Liefde. Gebrek aan harmonie leidt tot weerstand, wat weer tot blokkades in de energiestroom leidt. De liefde volle aanrakingen van Lomi Lomi zorgt ervoor dat die blokkades zich opheffen en heeft daarom een helende werking.
Bij Lomi Lomi massage geldt dat het hele lichaam telkens met de vloeiende bewegingen van de flying dans aangeraaakt wordt. Dit bewegingspatroon van flying dans ontleend aan de rituele dans van de adelaar. De positieve energie die tijdens het uitvoeren van de flying dance vrijkomt, wordt omgezet in ritmische en vloeiende bewegingen. Deze complete lichaamsmassage zorgt er voor dat vitale energie naar elke plek in het lichaam kan stromen. Hierdoor komen eventueel opgehoopte spanningen vrij en wordt een goede gezondheid gestimuleerd.

Tijdens de cursus komen de volgende onderwerpen o.a. in aanbod:
– voorbereidingen, keuze van massageolie, creëren van het Hawaiiaanse sfeer
– de basistechnieken van Flying Dance
– masseren met Flying Dance technieken

Tijdstip: van 10:00 tot 17:00 uur
Prijs: € 95,- per persoon (inclusief koffie/thee/frisdrank, lunch, gebruik van massageolie, lesmateriaal en certificaat)
LET OP: Inschrijven zonder partner is wel mogelijk!
Wanneer je je aanmeldt samen met je partner of met een kennis, mag je gedurende hele cursus op elkaar oefenen.
Model: Wij accepteren geen model die niet meedoet met de cursus en alleen maar als model functioneert. Tijdens de cursus oefenen de cursisten op elkaar.

Aanmelden

Copyright© 2018 LeerMassageGeven.nl