Gastenboek

Home

Gastenboek

Gastenboek

“Beste Ahmet,
Afgelopen jaar heb ik bij jullie met veel plezier de basiscursus massagegeven gevolgd. Graag volg ik nog een cursus om extra kennis op te doen. Op de website zie ik cursusdagen in februari staan, nu ben ik benieuwd of jullie toevallig ook op 17 januari een cursus aanbieden. Ik ben die dag jarig en wilde dan graag wat leuks doen, vandaar 🙂 . Ik verneem het graag en fijne avond!
Met vriendelijke groet, Jutta
(Ahmet biedt een paar opties om te zorgen dat Jutta op weer haar verjaardag iets leuks mee maakt bij LeerMassageGeven.nl…)
Beste Ahmet,
Dank je wel voor jouw leuke reactie en natuurlijk ook de beste wensen voor het nieuwe jaar! Dank je wel ook voor je voorstellen! En hoewel ze super fijn zijn, hebben vriendinnen een verrassing voor die dag voor mij ingepland. Ik moet er tot mijn spijt dus vanaf zien maar ik kom zeker graag nog een keer cursus volgen! Nogmaals dank en graag tot een volgende keer! Groetjes, Jutta “


Ahmet, bedankt voor de heerlijk leerzame dag gisteren!! In deze ene dag meer geleerd en gemasseerd dan tijdens de eerste 2 maanden van mijn opleiding tot Sportmasseur! Hou me op de hoogte van de vervolgcursussen!!
Grt, Astrid Van Enk


Hartelijk dank voor de massage cursus. Dit heeft me nu ook meer gesimuleerd om meer te leren in en om massages geven!
Jarek – Beek


Beste Ahmet,Bedankt voor de privéles ontspanningsmassage bij ons thuis! Daar komt nog heel wat bij kijken, maar je legt alles goed & rustig uit en corrigeert vriendelijk waar nodig. Heel fijn dat je voor alles zorgt! Niet alleen een professionele massagetafel, olie en muziek, maar zelfs ook sfeerlichtjes en wierook, super!
Enorm bedankt. We hebben genoten! Joop en Wendy – Barendrecht


Heel erg bedankt voor de leerzame ,gezellige in informatieve dag die wij vandaag hebben mogen meemaken . Wij gaan met de tips die je ons heb gegeven zeer zeker een realexte tijd tegemoet .
Mvg Marco en Cora – Nieuwegein


Zaterdag heb ik erg genoten van de massagecursus. Zeker een aanrader. Het is laagdrempelig en jij kan het goed overbrengen. We hebben het ook even gehad over de blauwe massage tafel. Graag wil ik er 1 bij je bestellen. Hoe gaat dat in zijn werk? Laat jij weten welk bedrag ik op welke rekening moet overmaken en stuur je dan de tafel op of kan ik deze ook ergens halen. Laat het mij maar even weten.
Ik hoor graag van je, Groeten, Hans – Zwolle


Hoi Ahmet, was een mooie dag tijdens de cursus ontspanningsmassage. Flink gelachen en veel geleerd. Tot over twee weekjes in Rotterdam bij lomi lomi en hotstone cursus!
Groeten, Dries van Meeuwen – Ridderkerk


Hallo Ahmet, Bedankt voor dit fijne, leerzame weekend. We hebben een heleboel in een korte tijd geleerd dat wordt dus veel oefenen. Heel goed verzorgd qua eten en drinken. En dan een priveles, heel apart.
Nogmaals bedankt Ahmet, Groetjes uit Amsterdam Hans en Elly


Wat een ongelooflijk leuke, ontspannende, leerzame en fijne dag ! Dankjewel Ahmet, Je hebt ons laten ervaren hoe fijn het is om gemasseerd te worden, maar ook om massage te geven. Door je rustige en zeer duidelijke uitleg hebben we iets moois geleerd !
Graag tot ziens voor een vervolgcursus… Ed & Simone


Beste Ahmet,
Wij willen je bedanken voor de privecursus ontspanningsmassage die je ons gegeven hebt. Je rust, duidelijke instructie en goede sfeer vormde een goede basis voor de dag. Het inspireerde ons om verder te gaan met masseren.
Hartelijk dank,
Maria en Willem


Vandaag hebben wij de privé cursus “massage leren geven” gevolgd. Het was een super leerzame dag. Masseren is ontzettend leuk om te doen en natuurlijk ook heel fijn om te krijgen. Wij gaan veel oefenen thuis en hopen over een tijdje ook de vervolgcursus te doen.
Dankjewel Ahmet!
Chantal Verbeek


Wat een ontzettend leuke en leerzame dag! Veel praktijk en oefenen en zo heerlijk dan ikzelf bijna in slaap viel. Bedankt Ahmet voor een superdag!
Sui – Maassluis


Wow, wat een fantastische ervaring het afgelopen weekend met de ontspanningsmassage- en de hotstone- massagecursus. Met veel uitleg en geduld van Ahmet geoefend, geluisterd, gekeken en zelf ervaren. Ik ben er nog lang niet, maar ben wel enthousiast geworden door deze twee fantastische dagen. Ahmet, bedankt !!!
Diny


Vandaag de Hotstone Massage Cursus gevolgd in Eindhoven. Het was een zeer leerzame en ontspannende ervaring. Goede, rustige en duidelijke uitleg gekregen van Ahmet. Het was een super dag. Ik heb er van genoten. Ik weet zeker dat ik in mijn praktijk erg veel voordeel heb van deze cursus. Nogmaals Ahmet bedankt!
Saskia van der Sanden


Allereerst wil ik LeerMassageGeven.nl bedanken voor twee ontzettend leerzame en gezellige dagen. Het stukje persoonlijk aandacht wat iedereen krijgt zie je niet overal. Zaterdag begonnen met de basis curcus ontspanningsmassage en vandaag de basiscursus hotstone massage gehad. Beide zijn aan te raden, ik kijk al uit naar de volgende keer.
Debbie de Wijs-Doornbos


Vandaag cursus ontspanningsmassage gedaan en ik kan niet anders zeggen dan TOP: goede leraar en het was een leuke gezellige groep. Morgen de hotstone cursus!
Debbie de Wijs-Doornbos


Vandaag de basiscursus ontspanningsmassage samen met mijn vriend gevolg. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik echt veel geleerd heb en een gezellige tijd heb gehad. Onze instructeur gaf ons duidelijke en goede uitleg. Hij nam de tijd voor elke afzonderlijke oefening. Heel fijn!
Groetjes, Marieke Holtrop


Gisteren de cursus ontspanningsmassage gevolgd. Veel geleerd. Fijne massage gehad. Ahmet is een goede, rustige instructeur. Meteen een massagetafel besteld bij www.Shop4Massage.nl.
Corina, uit Oostzaan


Zijn net terug van een dag leren masseren. Wij, moeder en dochter, kwamen per toeval bij deze workshop. Dochter had veel last van spanningen in haar nek en wilde weleens gemasseerd worden. Toen hadden we bedacht dat het nog slimmer was als we het dan zelf zouden leren. Zo gezegd, zo gedaan en 2 dagen later waren we al bij de workshop. Erg veel geleerd, veel meer dan we dachten en vooral heel ontspannen thuis gekomen. En wat fijn is dat we gewoon thuis door kunnen gaan met goed masseren, we moeten denk ik de map met de oefeningen in het begin nog wel gebruiken, maar we zijn erg tevreden. En het was ook nog eens gezellig. Een absolute aanrader!
Christine, uit Amsterdam


Op 17-11-2012 de cursus massage basis gevolgd in Amsterdam bij LeerMassageGeven. Na een hartelijke ontvangst een rondje voorstellen en een dansles (in verband met het juist bewegen bij de massage) worden de cursisten meteen ‘aan het werk’ gezet. De docent doet het voor en de cursist mag meteen daarna aan de slag, terwijl de docent steeds aanwijzingen geeft. Zo vliegt de dag voorbij en voordat je het weet sta je buiten te rillen, want na zo’n massage voelt het lichaam zich toch wel prettig.
Voor iedereen die er over denkt om een cursus massage te volgen kan ik zeker deze cursus en cursusleider aanbevelen.
Ik heb gelijk bij webshop van Leer Massage Geven een massagetafel en 5 liters Röwo massageolie besteld. J
Groetjes, Louis uit Amstelveen


Vandaag de ontspanningsmassage deel 1 in Den Haag gevolgd. En het was echt super leuk en leerzaam. Nu nog thuis uitproberen. Binnenkort ga ik zo’n tafel bestellen bij Shop4Massage.nl. En waarschijnlijk kom ik nog terug voor de hotstone! Groeten, Suzanne uit Roterdam


Zaterdag een leuke cursus gevolgd, het was erg leerzaam en ik denk dat er nog een vervolg cursus gaat komen! bedankt voor de top dag!
Groet, Jeroen uit Koedijk


Hallo alemaal,
Ik heb vandaag de basiscursus ontspanningsmassage deel 1 in Utrecht gevolgd.
Ik vond het een leerzame en ontspannen en gezellige dag. De uitleg was heel duidelijk en de technieken waren makkelijk uit te voeren. Met 1 woord ik vond het een TOP dag. Ga zo door met les geven. en volgend jaar meld ik mij zeker nog een x aan voor het vervolg van deze cursus.
Met vriendelijke groet,
Chantal uit Wormer


Hallo Ahmet, Ik heb afgelopen zaterdag de basiscursus ontspanningsmassage deel 1 in Eindhoven gevolgd. Ik was hier omdat ik altijd al een interesse heb gehad in massage en etherische oliën maar door een naar voorval was ik mijn zelfvertrouwen kwijt geraakt. Door deze cursus kwam ik weer ff helemaal terug bij mezelf. Dit deed me erg goed, en ga er zeker in door. wil dus meeeerr cursussen gaan volgen 🙂 Dus kortom : hardstikke bedankt. Groetjes,
Andrea uit Heijen


Dank je wel voor de foto’s, Ahmet!
Een leuke herinnering aan een fijne, leerzame cursusdag! Dank zij Marjo en jou! Wie weet …. Tot ziens!
Vriendelijke groet, Els uit Rotterdam


Afgelopen zondag heb ik voor het eerst een massagecursus gevolgd, ontspanningsmassage I. We hadden een gezellige groep, er hing vanaf de eerste minuut een gezellige ongedwongen sfeer. De technieken worden duidelijk uitgelegd. Gedurende het oefenen krijg je direct op een nuttige en leerzame manier feedback op de handelingen/grepen. Tijdens het oefenen begeleidt 1 docent +/- 3 cursisten, een persoonlijke en intensieve begeleiding dus. De dag is intensief, maar goed qua lengte, niet te lang, niet te kort. Aan het eind van de dag had ik oprecht het gevoel alle technieken te beheersen, hoewel oefening natuurlijk wel een vereiste blijft. Medisch- inhoudelijk had de cursus iets dieper kunnen gaan, vooral met betrekking tot de spiergroepen. Heb dit echter niet als storend ervaren. Ben de cursus in mijn omgeving al aan het aanraden en overweeg zeker om een vervolgcursus te gaan doen. Al met al: doen dus!!
Marjolein – Leiden


Door Valentijn kreeg ik van mijn partner een cursus ontspanningsmassage cadeau. Heel nieuwsgierig ging ik mee naar Utrecht en nu ik de dag meegemaakt heb ben ik zeer enthousiast. Ahmet wist op een hele rustige manier vele tips te geven en dat alles in een gezellige sfeer. Ik denk er zeker wat mee te kunnen.
Groeten van Miranda en Ton uit Zeist


De Hot Stone massage cursus van afgelopen zondag was heel nuttig en leerzaam voor mij. Bedankt!
Nancy – Rotterdam


Ik heb vandaag de cursus Hotstone gevolgd onder leiding van Ahmet, ik ben hem zeer dankbaar voor zijn lesgeven, hij doet het fantastisch en ik ga deze cursus ook toepassen bij mijn andere klanten.
Roos – Rotterdam


Vandaag heb ik de cursus hotstone massage gevolgd in Rotterdam. Het was hartstikke leuk en heel leerzaam. We kregen duidelijke uitleg, het werd allemaal eerst voorgedaan en vervolgens konden we zelf oefenen. Daarbij werd goed opgelet door de cursusleiders en kregen we aanwijzingen hoe de verschillende handelingen precies horen te worden uitgevoerd.
Ik heb nu al zin in een vervolgcursus 🙂
Kees – Rotterdam


Hallo Ahmet,
Vandaag de cursus hotstone massage gevolgd. Ik vond het een geweldige verrijking. De inhoud van de cursus was goed te volgen de lunch was goed verzorgd! Ik ben helemaal Enthousiast geworden.
Jeanette – Pijnacker


Hallo Ahmet,
Dank je wel! De cursus van afgelopen zondag was fantastisch. Schot in de roos voor mij.
Sander Otten – Den Haag


Mijn dank voor de leerzame en leuke les hotstone massage afgelopen zondag in Rotterdam. Een bijzondere ervaring en met een positief gevoel richting noorden gegaan.
Groeten en dank. Ellen Kroon uit Kerkenveld


Hallo Marjo en Ahmet,
Afgelopen zondag de cursus ontspanningsmassage I gevolgd. Wat een leuke en leerzame dag was dat. Een hele gezellige sfeer en over de hele dag een hele rustige uitstraling. Een prima lunch verzorgd door centrum Djoj gehad.
Veel groeten van Xander uit Maassluis.


Recent een hotstone cursus gevolgd, zeer gelachen en nog leerzaam ook. Zeker de moeite waard.
Arend – Rotterdam


In de afgelopen periode mijn eerste massagecursus gevolgd in Den Haag. Een heerlijke, ontspannen en een zeer verrijkende dag. Met name de ongedwongen en gezellige sfeer maakte het mij om de vervolg cursus te volgen. Ook deze dag heb ik in bijzonderheid, leerzaam, ontspannen en zeer verrijkend ervaren. Mijn dank aan Ahmet en Marjo voor het uitstralen van deze elementen van rust en waardering. Hopelijk gaan we elkaar weer zien op de komende oefenavonden.
Liefs Dian, – Katwijk


Hallo Marjo en Ahmet,
Afgelopen zondag hebben wij de vervolgcursus ontspanningsmassage gevolgd. Wat was dat een gave dag zeg! We hebben erg veel geleerd en ook weer nieuwe mooie mensen ontmoet. Jullie doen het heel goed.
Hartstikke bedankt en tot de oefendag.
Heel veel liefs,
Feroz & Anoe – Den Haag


Hallo Ahmet,
Vandaag de Hotstone massagecursus gevolgd. Het is een zaligheid om dit te geven en te ontvangen. Ik heb er weer veel van geleerd en ga dit zeker in praktijk brengen. Ik heb al de ontspanningmassage gevolgd bij jou en wil zeker meer cursussen gaan volgen bij je. Je geeft een rustige, goede uitleg en er is altijd wel plek voor een geintje tussendoor. Dat wordt zeer op prijs gesteld. De groep was ook gezellig en het eten was ook weer heerlijk.
Bedankt Ahmet en tot de volgende keer op de cursus.
Groetjes, Linda – Rotterdam


Beste Marjo en Ahmet,
Afgelopen zaterdag hebben we in Rotterdam de basiscursus ontspanningsmassage gehad. Dit was ons heel goed bevallen en we hebben thuis alweer even geoefend. We hebben veel geleerd over hoe je een massage moet opbouwen en en hoe je de grepen moet doen. Het resultaat was een heerlijke massage! Wij zijn er zeker meer plezier aan gaan beleven.
Bedankt allebei!
Groetjes, Giel en Cathy – Mierlo


Hallo Ahmet,
Begin mei heb ik de Hotstone massagecursus gevolgd. Wat een geweldige ervaring was dit. We kregen heldere uitleg over hoe de stenen te gebruiken en toe te passen tijdens de massage. Heerlijk om te ontvangen en te geven.
Eind mei/begin juni was de 8-daagse Ontspanningsmassagecursus I en II in Dalyan Turkije. Ook deze heb ik gevolgd. Ik vond de combinatie van cursus en vakantie zeer uniek. Het hotel waar we verbleven was intiem, sfeervol, schoon en netjes, het personeel zeer vriendelijk. De ochtenden werden besteed aan de cursus en de rest van de dag was er meer dan voldoende gelegenheid om de prachtige omgeving van Dalyan te verkennen.
Wat we allemaal gedaan hebben, het is teveel om op te noemen. Maar als ik aan de week in Dalyan denk, dan denk ik aan de rust van de omgeving, de adembenemend mooie natuur, het modderbad, de mooie graven welke het gezicht vormen van Dalyan, de guidingtour van onze barman Ibo, het Iztuzu strand, Ölüdeniz (Dode Zee) en natuurlijk de cursus zelf waar we alles hebben geleerd om een volledige Ontspanningsmassage te kunnen geven en dit alles in een mooie rustgevende ruimte met natuurlijk de ‘swingende’ warming-up!
Het was voor mij een zeer leerzame week, ik heb er absoluut veel van opgestoken. Ik zal nog vaak aan deze inspirerende week terugdenken. Een echte aanrader dit concept!
Bedankt voor deze zinvolle week Ahmet!
Jacqueline – Rotterdam


Beste mensen,
Net terug van heerlijke vakantie in Dalyan in Turkije met het volgen van de workshop ontspanningsmassage deel 1 en 2. Het was een zeer leerzame workshop, iedere ochtend na het ontbijt begonnen wij met een leuke warming-up zodat we lekker los en ontspannen waren. Daarna deed Ahmet de grepen voor en konden wij zelf aan de gang. Hierbij goed bijgestaan door Ahmet die ons steeds van aanwijzingen voorzag. We verbleven in het Portokal hotel een goed hotel met zeer vriendelijk personeel, lekker eten en een fijn zwembad. Zowel Dalyan en omgeving, het hotel en de workshop zijn iets om nog met veel plezier aan terug te denken en ik ben al druk aan het oefenen met masseren.
Een hele leuke manier om zo je vakantie te vieren.
Groetjes, Brigitte – Amsterdam


Beste Ahmet,
Eind mei heb ik de 8 daagse massage cursus in Dalyan meegemaakt. Een heerlijke week, vooral door de afwisseling van inspanning en ontspanning. Het was een prachtige plek, heerlijk hotel, vriendelijke mensen, lekkere ontbijtjes en avondeten, maar ook volop aan het werk met de massage, onder de deskundige leiding van jou. Zelfs voor een 65 jarige nog heel goed te doen! Ik heb veel geleerd en ga er zeker mee door. Deze week is absoluut een opkikker en aanrader. Dalyan is betoverend mooi, het hotel heel gezellig, schoon en vriendelijk, de cursus leuk en leerzaam. Wat wil een mens nog meer! Veel plezier en succes.
Groetjes, Sylvia – Den Haag


Beste mensen,
Wij hebben gisteren met z’n drieën een cursus ontspanningsmassage gedaan. We hebben er erg veel van opgestoken. We waren thuis al begonnen met masseren en op de cursus goede, duidelijke aanwijzingen gekregen van Ahmet en Juliana. Goede begeleiding en af en toe een handje erbij om te laten zien hoe het beter kan. Duidelijke uitleg en na afloop een handleiding mee. Een erg prettige manier om een cursus te volgen.
De groeten, Ronald van Zaanen – Den Haag


Beste Ahmet,
De hotstone massage cursus van afgelopen zaterdag vond ik hele leerzame cursus, met duidelijke en vooral rustige uitleg! Omdat het kleine groepen zijn, is er veel ruimte voor vragen en veel tijd om goed te kunnen oefenen! Heel erg bedankt voor deze dag!
Groetjes, Marjolein – Utrecht


Ik heb op 13 februari in Utrecht de cursus hotstone massage gevolgd. Toen ik thuis kwam was ik nog boordevol van energie.
Ahmet, ik wil je bedanken dat jij ons alles zo ontzettend goed hebt uitgelegd, en dat op een prettige en rustige manier.
De behandeling geven aan de klant, met respect, aandacht en kunde en de behandeling van de stenen, zoals het ontladen, reinigen en rustig neerleggen staan in mijn geheugen gegrift.
Hotstone is een fantastische massage om te geven. Ik weet zeker dat mijn klanten er erg van zullen genieten.
Enne, ook bedankt voor de heerlijke lunch! Hartelijke groeten,
Helen Atok – Amsterdam


Beste mensen,
Op 13 februari heb ik in Utrecht deelgenomen aan de workshop hotstone massage geven. Ik heb dit als een hele fijne training ervaren. De groep was prettig, hele duidelijke uitleg en ruimte voor vragen en een ontspannen sfeer.
Ik wil onze trainer Ahmet bedanken voor deze fijne ervaring en ik ga hier zeker verder mee! Bedankt!
Patricia Taylor – Amsterdam


Na de basiscursus ontspanningsmassage, welke ik vorige week bij Ahmet volgde, durf ik vol vertrouwen mensen van hun lijf te laten genieten. Ahmet is een inspirerende, vertrouwen inboezemende, en terzakekundige docent. Ik had al een jaar de opleiding sportmassage gevolgd, maar de dag met Ahmet heb ik echt wat aan! Dank je wel Ahmet, hopenlijk tot ziens!
Maria Links – www.Pilatesworks.nl Amsterdam


Beste mensen,
Op 14 november volgde ik de cursus ontspanningsmassage in Amsterdam. Wat een geweldige ervaring. Ik had verwacht moe thuis te komen maar zat boordevol energie. Ik heb zo genoten van de dag, super ervaring. En ik blijf het doen! Met de tafel die ik bij de cursus heb gekocht (hij is super!) heb ik inmiddels een kleine salon ingericht om mensen te kunnen ontvangen. De eerste reacties zijn lovend! Dus zeker ook naar jullie toe. Fijne dag, rustige en duidelijke uitleg met persoonlijke aandacht. Ik kom zeker terug voor meer verdieping.
Nogmaals super bedankt!!
Groetjes,
Danielle van den Oetelaar – Rijen


Dag Juliana en Ahmet,
Wil jullie graag nog even hartelijk danken voor de geweldige leuke Lomi Lomi cursus vandaag.
We hadden een hele leuke ploeg met vrouwen, allemaal heel verschillend maar met 1 hele mooie liefhebberij. Ik moet jullie zeggen, dat ik nu heel moe ben, maar wel heel voldaan moe. Heerlijk.
Wie weet kom ik nog een keer een cursus bij jullie doen. Ik wens jullie heel veel succes en geluk in jullie werk en jullie persoonlijk leven.
Heel veel lieve groeten,
Sandra Wessels – Wijk bij Duurstede (Utrecht)


Hallo mensen,
Ik heb mij erg kunnen ontspannen bij de eendaagse cursus lomi lomi massage en heb genoten van de massage te geven en te ontvangen.
Het is prachtig om de demonstratie van de lomi lomi massage te zien en vervolgens stap voor stap te leren.
De sfeer die de docenten neerzetten is heel rustig, respectvol, licht en luchtig.
Een echte aanrader om zo eens een dag met deze massagevorm kennis te maken en misschien zelfs uit te diepen.
Groeten,
Doreen – Rotterdam


Beste Marjo,
Vandaag mijn vrouw voor de eerste keer een massage gegeven, erg positief, zo voelde zich als herboren en was volgens haar eigen zeggen lekker ontspannen. Helemaal top, je krijg nog een wat uitgebreider verslag van mij.
John – Maasland


Beste Marjo en Ahmet,
Wij vonden de cursus ontspanningsmassage buitengewoon leerzaam. De wijze van uitleg en het geven van de massage was duidelijk, ook prettig, zowel voor de man als de vrouw. Wij hebben er veel van geleerd. De locatie was schoon en goed te bereiken. Marjo en jij zijn een goed team, waar personen die kennis van massage willen opdoen op het juiste adres zijn. We hebben genoten en er veel van opgestoken van de cursus.
Wij hopen van harte dat er een vervolg komt op de begincursus, zodat we nog verdere handelingen kunnen uitvoeren.
Een warme groet,

Willy en Gerard uit Rotterdam


Beste Ahmet,
Bedankt voor de cursus ontspanningsmassage van afgelopen zaterdag. Ik heb erg veel geleerd op deze dag en op een zeer heldere en ontspannen wijze. Ik heb dezelfde avond nog mijn nieuwe kennis in praktijk gebracht en mijn vrouw een uur lang gemasseerd. Het was een succes.
Dank en groetjes van Pieter – Rotterdam

Copyright© 2018 LeerMassageGeven.nl