Marjo Waardijk


Graag stel ik me langs deze weg even aan u voor. Mijn naam is Marjo Waardijk en in ben woonachtig in Maassluis. Na de opleiding Massage en Lichaamstherapie heb ik mij verder gespecialiseerd in diverse massagevormen. In mijn massagepraktijk in Maassluis bied ik naast ontspanningsmassages, polariteitmassages en holistic pulsing ook cranio-sacraal behandelingen aan. Door af te stemmen op de eventuele klachten is elke behandeling anders, waardoor het boeiend en afwisselend werk is.

In onze stressvolle wereld maken we vaak weinig tijd vrij voor onszelf. Om gezond te blijven, moet er een goede balans zijn tussen spanning en ontspanning (lichamelijk en geestelijk). Een ontspanningsmassage ont-spant het lichaam. De doorbloeding wordt gestimuleerd waardoor pijn/spanningsblokkades kunnen oplossen en iemand vitaler en energieker wordt. Ook als iemand geen klachten heeft is een massage overigens een heerlijke ervaring voor lichaam en geest.

In de cursus leer je een aantal basistechnieken waardoor je al na 1 dag iemand kan laten ont-spannen. Het is niet alleen leerzaam en leuk voor jezelf om de cursus te volgen, je zult merken dat je familie en vrienden je erg dankbaar zijn als je ze regelmatig ‘loskneedt’.

Copyright© 2018 LeerMassageGeven.nl