Home

Massage Vakantie in Turkije

Wij bieden je een bijzondere vakantie aan. Het is een 8 daagse massagereis naar Dalyan in Turkije. Naast het deelnemen aan een massagecursus blijft er nog genoeg tijd over om te genieten van de Turkse zon en van de geweldige natuur van Dalyan. Deze reis is bedoeld zowel voor mensen zonder massage kennis als de beroepsbeoefenaars. Het is een mooie gelegenheid om met je beroepsgenoten in een ontspannen sfeer en omgeving in contact te komen en van elkaars ervaring en kennis uit te wisselen.

Cursus Ontspanningsmassage:
De cursus zal gegeven worden gedurende één week 6 keer in de ochtenden, waarna de middagen naar eigen keuze vrij besteed kunnen worden. Tijdens de lessen leer je de basistechnieken voor een goede ontspanningsmassage. De technieken worden toegepast op de rug, benen, voeten, armen, handen, romp, nek en gezicht. Daarnaast besteden we aandacht aan contra-indicaties, voorbereidingen op de massage en de houding van de masseur.
Naast de technieken is de aandacht en het contact waarmee je de massage geeft ook erg belangrijk. Dit zal steeds een rode draad door de cursus zijn. Na het volgen van deze massagevakantie ben je in staat een volledige lichaamsmassage te geven. De deelnemers van deze cursus krijgen ook een workshop hammam massage in een lokale hammam.

Verblijf:
Wij verblijven tijdens deze vakantie in Hotel Portakal in Dalyan. Dit bijzondere hotel ligt op één van de fraaiste locaties in het dorp en direct aan het water. Vanuit de fraai aangelegde tuin, het zwembad met brede terrassen en de gezellige bar en restaurant heeft men een prachtig uitzicht op de Dalyan delta. Midden in de prachtige natuur geniet men van een weldadige rust, terwijl het centrum met ruim voldoende vertier, bars, restaurants en gezellige winkeltjes op loopafstand is.

Omgeving:
Dalyan is een rustige vissersplaatsje aan de zuidwest kust van Turkije. Dalyan ligt op 87 km afstand van Marmaris en op 26 km afstand van Dalaman (vlieghaven). Het is gelegen in het centrum van een brede delta en ligt in een natuurlijke beschermde omgeving. Dit is een paradijs waarvan er nog weinig op deze aarde te vinden zijn, een gebied van natuurlijke schoonheid en rust. Vanuit het hotel stapt men direct op de boot voor een middagje Iztuzu strand waar de beschermde Careta Careta schildpadden van mei tot september komen om te nestelen. Ook zijn er excursies mogelijk naar de zwavel- en modderbaden, een moonlighttour, een dagje naar de markt in Koycegiz, etc. Naast de masseurs van Leer Massage Geven heeft Hotel Portakal voornamelijk behulpzame en vriendelijke Turkse werknemers en ook enkele Nederlanders in dienst om je te informeren over de vele uitstapjes en excursies om er een onvergetelijke vakantie van te maken.

Belasting voordeel
Wanneer je bezig ben met een eigen onderneming, is het logisch dat je bepaalde kosten hebt om je onderneming van de grond te krijgen en vervolgens draaiende te houden. Als ondernemer heb je namelijk recht op verschillende aftrekposten. Voor kleine ondernemers heeft de belastingdienst een aantal interessante faciliteiten. Deze regelingen komen er allemaal op neer dat je minder belasting hoeft te betalen.
De kosten van studiereizen, congressen, seminars, voedsel, drank, genotmiddelen, representatie en dergelijke kan je aftrekken als bedrijfskosten. Je kunt 80 % van deze kosten aftrekken. Onze massagecursus in Turkije hoort ook onder deze kostenplaat. Wil je nog meer informatie hierover? Dan raden wij je aan om deze informatie op de website van Belastingdienst te lezen. Lees daar onderste drie paragraven goed.
Klik hier om naar de website van Belastingdienst te gaan.

Wanneer:
zaterdag 4 augustus t/m zaterdag 11 augustus 2018

Aantal deelnemers (minimum/maximum): 4/10

Prijs:
Deze bijzondere reis kost per persoon:
1 week: met cursus ontspanningsmassage € 799,- 
2 weken: 1 week met cursus en 1 week zonder cursus 
€ 915,-
(Hiervoor zijn er 2 mogelijkheden: vanaf zaterdag 28 juli tot zaterdag 11 augustus 2018 of vanaf zaterdag 4 augustus tot zaterdag 18 augustus 2018)

Inbegrepen:
– heen- en terugvlucht  Amsterdam-Dalaman,
– luchthavenbelasting,
– transfer naar en van het hotel,
– logies (2-persoons kamer) en ontbijt in Hotel Portakal,
– reisbegeleiding,
– massagecursus,
– bezoek naar Turkse bad

Niet inbegrepen:
– diner (€ 65,- p.p. per week, € 10,- p.p. per dag voor extra avonden)
– e-visum (€ 24,90 p.p.) zelf online regelen https://e-visums.nl/turkije
– dranken en lunches, optionele excursiegelden en entreegelden,
– reis- en annuleringsverzekering, bijdrage calamiteitenfonds,
– kosten ruime bagage,
– Voor een singleroom geldt een toeslag van € 50,- per week als u uw kamer niet met een andere cursist deelt.


Reacties van onze cursisten over massagecursus in Turkije

 

Begin mei heb ik de Hotstone massagecursus gevolgd. Wat een geweldige ervaring was dit. We kregen heldere uitleg over hoe de stenen te gebruiken en toe te passen tijdens de massage. Heerlijk om te ontvangen en te geven.
Eind mei/begin juni was de 8-daagse Ontspanningsmassagecursus I en II in Dalyan Turkije. Ook deze heb ik gevolgd. Ik vond de combinatie van cursus en vakantie zeer uniek. Het hotel waar we verbleven was intiem, sfeervol, schoon en netjes, het personeel zeer vriendelijk. De ochtenden werden besteed aan de cursus en de rest van de dag was er meer dan voldoende gelegenheid om de prachtige omgeving van Dalyan te verkennen.
Wat we allemaal gedaan hebben, het is teveel om op te noemen. Maar als ik aan de week in Dalyan denk, dan denk ik aan de rust van de omgeving, de adembenemend mooie natuur, het modderbad, de mooie graven welke het gezicht vormen van Dalyan, de guidingtour van onze barman Ibo, het Iztuzu strand, Ölüdeniz (Dode Zee) en natuurlijk de cursus zelf waar we alles hebben geleerd om een volledige Ontspanningsmassage te kunnen geven en dit alles in een mooie rustgevende ruimte met natuurlijk de ‘swingende’ warming-up!
Het was voor mij een zeer leerzame week, ik heb er absoluut veel van opgestoken. Ik zal nog vaak aan deze inspirerende week terugdenken. Een echte aanrader dit concept!
Bedankt voor deze zinvolle week Ahmet!
Jacqueline – Rotterdam


Beste mensen,
Net terug van heerlijke vakantie in Dalyan in Turkije met het volgen van de workshop ontspanningsmassage deel 1 en 2. Het was een zeer leerzame workshop, iedere ochtend na het ontbijt begonnen wij met een leuke warming-up zodat we lekker los en ontspannen waren. Daarna deed Ahmet de grepen voor en konden wij zelf aan de gang. Hierbij goed bijgestaan door Ahmet die ons steeds van aanwijzingen voorzag. We verbleven in het Portokal hotel een goed hotel met zeer vriendelijk personeel, lekker eten en een fijn zwembad. Zowel Dalyan en omgeving, het hotel en de workshop zijn iets om nog met veel plezier aan terug te denken en ik ben al druk aan het oefenen met masseren.
Een hele leuke manier om zo je vakantie te vieren.
Groetjes, Brigitte – Amsterdam


Beste Ahmet,
Eind mei heb ik de 8 daagse massage cursus in Dalyan meegemaakt. Een heerlijke week, vooral door de afwisseling van inspanning en ontspanning. Het was een prachtige plek, heerlijk hotel, vriendelijke mensen, lekkere ontbijtjes en avondeten, maar ook volop aan het werk met de massage, onder de deskundige leiding van jou. Zelfs voor een 65 jarige nog heel goed te doen! Ik heb veel geleerd en ga er zeker mee door. Deze week is absoluut een opkikker en aanrader. Dalyan is betoverend mooi, het hotel heel gezellig, schoon en vriendelijk, de cursus leuk en leerzaam. Wat wil een mens nog meer! Veel plezier en succes.
Groetjes,
Sylvia – Den Haag

 


Bestemming:
Vertrek vanaf luchthaven:
Deelname annuleringsfonds 5%
van de totale reissom
janee
Diner (€ 65,- per persoon per week)
janee
Achternaam (zoals vermeld in paspoort):

Voornaam (zoals vermeld in paspoort):

Geslacht:

Geboortedatum (dd-mm-jjjj):

Straatnaam:

Huisnummer:

Postcode:

Woonplaats:

Telefoonnummer:

E-mail:

Aantal volwassenen:

Aantal kinderen (2 t/m 11 jr):

Aantal kinderen (jonger dan 2 jr):


Achternaam (zoals vermeld in paspoort):

Voornaam (zoals vermeld in paspoort):

Geslacht:

Geboortedatum (dd-mm-jjjj):

Achternaam (zoals vermeld in paspoort):

Voornaam (zoals vermeld in paspoort):

Geslacht:

Geboortedatum (dd-mm-jjjj):

Achternaam (zoals vermeld in paspoort):

Voornaam (zoals vermeld in paspoort):

Geslacht:

Geboortedatum (dd-mm-jjjj):

Achternaam (zoals vermeld in paspoort):

Voornaam (zoals vermeld in paspoort):

Geslacht:

Geboortedatum (dd-mm-jjjj):

Achternaam (zoals vermeld in paspoort):

Voornaam (zoals vermeld in paspoort):

Telefoonnummer:


Copyright© 2018 LeerMassageGeven.nl