Over Ons

Home

Over Ons

Wil je in korte tijd leren masseren en dit ook thuis kunnen toepassen? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Wij bieden je diverse massagecursussen aan van een dag waarin je kennis kunt maken met uiteenlopende massagevormen. Je leert in een korte tijd een aantal basistechnieken waarmee je daarna thuis aan de slag kunt.
Deze cursussen zijn voor iedereen toegankelijk, van jong tot oud, want iedereen kan leren masseren!
Masseren is een soort lichaamstaal en iedereen beschikt over aanvoelende vermogens om “zonder woorden” te communiceren. Massage is een “wondermiddel”, dat altijd voorhanden is. Want het is wetenschappelijk bewezen dat liefdevolle aanrakingen gezond zijn. Ze geven een goed gevoel en zijn een goed medicijn tegen zowel geestelijke als lichamelijke klachten. Jouw massages kunnen straks dus een hoop goeds doen!
Iedereen kan het leren. Er is geen enkele bijzondere bekwaamheid nodig om te leren masseren. Door het beginnen met het leren van enkele eenvoudige basistechnieken bouw jij een bundel van massagekennis op. Deze kennis kan jij gebruiken om je familieleden en kennissen te masseren. Jij hebt ook de mogelijkheid om uit te groeien tot een beroepsmasseur.
In vele landen is masseren een familiale aangelegenheid en wordt het ook via deze weg doorgegeven. Helaas is het in Nederland anders.
De ervaren masseurs van LeerMassageGeven.nlzetten zich graag in om jouw te leren masseren vanuit aandacht en contact. Leer masseren vanuit je hart!

Copyright© 2018 LeerMassageGeven.nl